Disclaimer

Disclaimer

 

Algemeen

Op de toegang tot en het gebruik van deze website van Elbertsen Warenhuis /www.elbertz.nl zijn, naast de toepasselijke wetgeving, de onderstaande bepalingen en voorwaarden van toepassing. Bij het gebruik van elk onderdeel of aspect van de Elbertz website, gaat u akkoord met deze disclaimer. Indien u het niet eens bent met deze bepalingen en voorwaarden, betreedt deze website dan niet.

 

Inhoud

De op deze site vermelde prijzen zijn de prijzen zoals deze gelden in onze Nederlandse winkels. Deze website heeft uitsluitend tot doel het verschaffen van informatie. De informatie op deze website is door Elbertsen Warenhuis samengesteld en wordt aangeboden zoals zij werd samengesteld. Elbertsen Warenhuis kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Elbertsen Warenhuis niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is.

 

Auteursrechten en handelsmerken

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Elbertsen Warenhuis. Het is personen die toegang hebben tot deze website toegestaan om fragmenten van deze website te openbaren, op te slaan, te verveelvoudigen (met uitzondering van het bewerken van de website(fragmenten) en te verspreiden, echter in alle gevallen uitsluitend voor persoonlijke, informatieve en niet-commerciële doeleinden. Verveelvoudigingen mogen niet worden verkocht met het oog op zakelijk gewin, noch worden gewijzigd, of opgenomen in andere werken, publicaties of websites. Met betrekking tot alle handelsmerken en emblemen die op deze website worden weergegeven is Elbertsen Warenhuis hetzij rechthebbende, hetzij licentienemer.

Voor (aan)vragen, opmerkingen of suggesties kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

De beste Ebertz aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Wij bieden de mogelijkheid om Elbertz aanbiedngen automatisch per e-mail overzichtelijk te ontvangen.

Het werkt heel eenvoudig:

Meld je aan via de aanmeldknop aan voor deze gratis service. Ontvang iedere week een e-mail met daarin jouw favoriete Elbertz aanbiedigen, zoals Elbertz Last Minute en Elbertz Select

Je kunt op ieder gewenst moment eenvoudig jouw profiel aanpassen. Uiteraard respecteren wij jouw privacy; lees voor meer informatie onze Privacy policy.

* Verplicht veld