Over Elbertsen Warenhuis

ELBERTSEN WARENHUIS VERKOOPT BIJNA ALLES, BEHALVE NEE


Elbertsen Warenhuis is een familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring in 3 generaties. Het was opa Evert Jan Elbertsen die in 1923 als smid begon aan de Edeseweg in Wekerom. En wat nu is uitgegroeid tot het leukste en compleetste warenhuis van de Veluwe en omstreken!

Het familiewarenhuis wordt gerund door moeder Janny Elbertsen en de 2 kinderen Bep en Evert Jan. Met onze vertrouwde service, onze betrouwbare vakkennis en ons brede assortiment, verkopen we bijna alles, behalve Nee. Met onze 3 locaties, waarvan de locatie in Wekerom op maar liefst 650 m2 winkelruimte, bieden wij u een breed en kwalititatief assortiment voor iedereen en op verschillende gebieden. Onze winkels zijn centraal gelegen en u kunt de auto gratis voor de deur parkeren.

Verder bieden wij u een breed assortiment in onze gezellige winkels. Zo kunt u bij ons terecht op onze afdeling: huishoudelijk, kantoor, elektronica, drogisterij, verzorging, wonen, decoratie, souvenirs en cadeau. Verder hebben wij ook een breed assortiment: gereedschappen, tuinartikelen, kampeerartikelen, ijzerwaren en vuurwerk. En de kinderen vermaken zich op onze uitgebreide speelgoed afdeling.

Wilt u meer weten, neem dan eens een kijkje bij support of neem gerust contact met ons op. Want wij staan klaar om u van dienst te zijn!

De beste Ebertz aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Wij bieden de mogelijkheid om Elbertz aanbiedngen automatisch per e-mail overzichtelijk te ontvangen.

Het werkt heel eenvoudig:

Meld je aan via de aanmeldknop aan voor deze gratis service. Ontvang iedere week een e-mail met daarin jouw favoriete Elbertz aanbiedigen, zoals Elbertz Last Minute en Elbertz Select

Je kunt op ieder gewenst moment eenvoudig jouw profiel aanpassen. Uiteraard respecteren wij jouw privacy; lees voor meer informatie onze Privacy policy.

* Verplicht veld