Elbertz warenhuis, uw warenhuis voor Edam

Alles voor huis, tuin en kantoor vindt u bij Elbertz Warenhuis uw leverancier in Elbertz warenhuis, uw warenhuis voor Edam de grootste keuze uit ruim 25000 artikelen Alles voor huis, tuin en kantoor vindt u bij Elbertz Warenhuis uw leverancier in Edam. Naast een uitgebreid assortiment (tuin)gereedschappen, cadeau-, huishoudelijke-, drogisterij-, camping-, kantoor artikelen, speelgoed, wonen en decoratie en elektronica bieden wij tevens een foto-direct-, stomerij- en horlogeservice aan.

Onze winkels

Elbertz Warenhuis met onze centraal gelegen winkels in Wekerom en Edam hebben wij met ruim 25.000 artikelen altijd een passende oplossing voor uw wensen en cadeaus. Kom eens langs of bezoek vanuit Edam de online catalogus onze afdelingen voor:

Huishoudelijke artikelen voor Edam

In ons assortiment huishoudelijke artikelen voor Edam heeft u een uitgebreide keuze. Alle zaken voor in en om het huis voor uw keuken, woonkamer, slaapkamer en badkamer van basic tot luxueus voor comfortabele oplossingen.


Knorbal - Het Pijlsnelle Reactiespel

Knorbal! Is flipperen met varkentjes speciaal voor kleuters.


€ 19,99

Aanbieding 1


Familie klassieker + Ligretto kaartspel

De leukste spellen verzameling met het populaire Ligretto kaartspel


€ 17,99

Aanbieding 2


TOPModel Create Your Kids Fashion kleurboek

CreŽer je eigen kinder kleding met dit leuke Topmodel kleurboek


€ 9,95

Aanbieding 3


Speelgoed Edam

Voor de kinderen in Edam hebben wij speelgoed voor jongens en meisjes in alle leeftijden. Naast een heerlijke ontspanning voor je kind is speelgoed uitermate belangrijk voor het ontwikkelproces van uw kind. Al spelenderwijs ontwikkelen zij de motoriek en draagt het bij tot de persoonsontwikkeling van uw kind. Kijk wat dit voor uw kind betekent.

Drogisterij Edam

Uw drogisterij voor Edam en omgeving. Voor uw persoonlijke verzorging, gezondheid en uw huishouden.


Carrera GO!!! DT Drivers Academy

Auto rijbaan inclusief Audi A5 DTM en AMG Mercedes C-Coupe DTM.


€ 49,99

Aanbieding 1


Amia Tiener Pop

In een leuke outfit. Grootte ca. 29 cm.


€ 3,99

Aanbieding 2


Vinyl Pop

Grootte ca. 20 cm


€ 16,99

Aanbieding 3


Elektrotechnische producten

Elektrotechnische producten zijn ook in Edam onmisbaar. Producten voor uw huishouden zoals oa stofzuigers, koffieapparaten, mixers, keukenmachines ect. maar ook foto en film apparatuur of föhns, krultangen het is teveel om op te noemen.

Woonaccessoires Edam

Wilt u in Edam. uw huis verfraaien of zoekt u een bijzonder cadeau neem dan een kijkje in afdeling woonaccessoires hier slaag je altijd! Naast een uitgebreid assortiment (tuin)gereedschappen, cadeau-, huishoudelijke-, drogisterij-, camping-, kantoor artikelen, speelgoed, wonen en decoratie en elektronica bieden wij tevens een foto-direct-, stomerij- en horlogeservice aan.

Wilt u in Edam uw huis verfraaien of zoekt u een bijzonder cadeau neem dan een kijkje in afdeling woonaccessoires hier slaag je altijd!

De beste Ebertz aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Wij bieden de mogelijkheid om Elbertz aanbiedngen automatisch per e-mail overzichtelijk te ontvangen.

Het werkt heel eenvoudig:

Meld je aan via de aanmeldknop aan voor deze gratis service. Ontvang iedere week een e-mail met daarin jouw favoriete Elbertz aanbiedigen, zoals Elbertz Last Minute en Elbertz Select

Je kunt op ieder gewenst moment eenvoudig jouw profiel aanpassen. Uiteraard respecteren wij jouw privacy; lees voor meer informatie onze Privacy policy.

* Verplicht veld